Recuperació jornada aplaçada de futbol comarcal

Els clubs de la nostra comarca comptaran amb prou marge per recuperar el partit suspès

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, anunciava aquest dilluns la fòrmula decidida per a la recuperació de la jornada suspesa aquest passat cap de setmana en solidaritat amb els afectats per l’incendi al barri de Campanar de València. Un paró en el que es van suspendre tots els partits previstos a la Comunitat Valenciana durant els dies 23, 24 i 25 , coincidint amb els dies de dol oficial per la tragèdia.

Segons les diferents competicions es compta amb una situació per recuperar els partits. A les lligues nacionals la recuperació haurà de ser durant el mes de març. A les lligues que acaben entre 25 de febrer i 10 de març es trasllada una jornada de competició i la lliga acabarà una setmana més tard. Aquest fet no afecta a cap equip de la comarca dels Ports.

A la resta de les lligues, en les que s’inclouen la 2ª i 3ª FFCV i tot el futbol base els equips tindran temps per fixar el partit suspès fins a que resten dues jornades per a acabar les lligues. Encara així, alguns partits de 2ª FFCV es recuperen aquesta mateixa setmana encara que no és el cas dels equips de la nostra comarca.

La decisió ha estat traslladada ara a la Junta Directiva de la FFCV per a la seua aprovació encara que els partits que ja tenen la data fixada, la mantenen.

Directe