Mitja Marató de la Carxofa de Benicarló

La Mitja Marató de la Carxofa tancarà el Circuit de Curses Populars de la Comunitat Valenciana el 18 de febrer

Mitja Marató de la Carxofa de Benicarló

La Mitja Marató de la Carxofa tancarà el Circuit de Curses Populars el 18 de febrer

La cursa s’inclou en el calendari de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i està homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 16 de febrer.

La XXXIII Mitja Marató de la Carxofa, una de les proves més emblemàtiques del calendari esportiu benicarlando, tancarà el Circuit de Curses Populars de Benicarló el proper diumenge 18 de febrer.

Així ho ha anunciat el regidor d’Esports, Enrique Besalduch, acompanyat del responsable tècnic de la prova, Jesús Beltrán, que han presentat una nova edició de la mitja marató que transcorrerà pels nuclis urbans de Benicarló i Peníscola en un dels circuits més atractius del calendari.

La cursa arrancarà a les 10 del matí, amb sortida i arribada des de l’avinguda de Catalunya i amb un recorregut de 21 quilòmetres i 97 metres.

El recorregut consta de 5 quilòmetres i transitarà fins a la platja de la Mar Xica, passant pel centre de Benicarló, per anar després cap a l’avinguda del Papa Luna fins a Peníscola, on començarà la tornada cap a Benicarló, que transcorrerà per la carretera vella de Peníscola, el passeig Marítim i la plaça de la Constitució per finalitzar a l’avinguda de Catalunya.

Els obsequis d’aquest any per als atletes inscrits inclouen una samarreta tècnica de gran qualitat, cervesa Badum, elaborada amb carxofa, i una bossa amb carxofes de Benicarló amb segell Denominació d’Origen.

Les inscripcions romandran obertes fins al 16 de febrer, però només estaran garantides les samarretes tècniques per a aquelles persones que s’hagen inscrit fins al dia 1 de febrer.

La Mitja Marató de la Carxofa és una prova inclosa al calendari de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i el recorregut està homologat per la Federació Espanyola d’Atletisme.

Directe