El CBF Morella cadet aconsegueix la primera plaça a la lliga de nivell 2

Els quatre equips del CBF Morella aconseguien guanyar els seus partits

El CBF Morella cadet aconsegueix la  primera plaça a la lliga de nivell 2

Les lligues de bàsquet a la Comunitat Valenciana no han tingut pont al desembre i disputaven una nova jornada de competició aquest passat cap de setmana. A més, els quatre equips en competició del CBF Morella (cadet, aleví roig, aleví blanc i benjamí) van aconseguir la victòria aquest cap de setmana.

▸ Cadets
L’equip cadet del CBF Morella aconseguia una brillant victòria el dissabte a la canxa del CB Vila-real per un contundent 33-69. Una victòria que a més ha permès a les morellanes acabar en la primera posició la fase en la competició Cadet Femení Nivell 2, després de la disputa de les 10 jornades d’aquesta fase. Tant el CBF Morella, com el Nou Bàsquet Femení i el Club Bàsquet Castelló tenien ja assegurada la classificació per a la Lliga Preferent (que es jugarà després de Nadal). Ara les morellanes han certificat la primera posició amb la victòria del dissabte a Vila-real.

▸ Alevins
En categoría aleví, l’equip roig va superar per un ajustat 48-45 al Nou Bàsquet B al Centre Esportiu Jaume I de Morella. Un partit molt equilibrat i que al descans es trobava amb un empat a 22. A la segona part, l’equip aleví roig del CBF Morella es feia amb la victòria amb tres punts d’avantatge sobre les seues rivals.
Per la seua banda, l’aleví blanc a la lliga del nivell 3 superava per 22-15 al Nou Bàsquet en partit jugat el divendres 8 al Centre Esportiu Jaume I de Morella. Un partit que comptava amb un tanteig molt baix i que al descans dominava el Nou Bàsquet per 6-9. Amb una gran segona part l’aleví blanc acabaria imposant-se.

▸ Benjamins
Clara victòria del benjamí del CBF Morella per 43-20 contra el CB Vall d’Uxó. Domini de l’equip local que al descans ja guanyava per 23-7 i guanyava amb autoritat.

Directe