Cinctorres distingeix al Club d’Esports de Muntanya i Escalada la Roca Parda amb la Medalla de la Vila

És la màxima distinció de la localitat

El Club d’Esports de Muntanya i Escalada la Roca Parda de Cinctorres rebrà aquest dissabte la Medalla de la Vila 2023. Un reconeixement que se li atorga aquesta associació esportiva per la seua trajectòria sent un referent de la participació, unió i un model en la pràctica esportiva a Cinctorres, segons explicava el consistori. A més, enguany el club compleix 10 anys des de la seua fundació.

La Medalla de la vila és un distintiu que s’atorga cada any a persones o col·lectius que han segut rellevants en algun moment de la història del municipi, i que han ajudat a fer d’ell un poble únic. La Societat musical cinctorrana o el club esportiu cinctorrà són algunes de les associacions que en els darrers anys han rebut aquesta distinció.

L’acte de lliurament serà aquest 2 de desembre al saló de plenaris de l’Ajuntament.

Directe