L’Ajuntament de Morella formigona els trams en molt mal estat de la pista de pujada a Saltapins

L’alcalde Bernabé Sangüesa insisteix en què s'ha de fer manteniment, "una tasca que no s’ha fet fins ara”

L’Ajuntament de Morella ha iniciat aquest dimarts els treballs de manteniment de la Fàbrica Giner amb el formigonat d’alguns trams de la pista de Saltapins. Així, entre avui i demà es repararan dos trams complicats i amb molta pendent d’esta via d’accés al parc d’aventura, els quals presentaven dificultats per a la circulació d’alguns vehicles, sobretot quan plou. Les primeres tasques han consistit en la preparació del terreny i el formigonat.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “l’objectiu d’aquest ajuntament és potenciar el manteniment de les infraestructures i instal·lacions municipals amb solucions permanents i definitives, no es tracta de fer parches com ens estem trobant que s’ha fet fins ara”. L’edil ha explicat que “esta pista presenta alguns trams amb moltes dificultats per alguns vehicles per la pendent, els clots que es fan i el nul manteniment que s’ha fet en els darrers anys. Els problemes s’incrementen sobretot quan el terreny està banyat, però ara ja era durant tot l’any. Molts usuaris es queixaven pel seu mal estat i en raó. Nosaltres creiem que quan tens un monument, un parc o un servei has de mantindre’l i no simplement extraure diners i fer noves inauguracions. Les gallines dels ous d’or si no es cuiden també acaben morint”.

Sangüesa ha comentat que “a més d’esta actuació, hi ha altres previstes a la Fàbrica Giner per tindre les millors instal·lacions possibles tant de reparació de ferms com de lluminàries o el circuit de Saltapins on ja hem fet una gran inversió en manteniment, seguretat, baranes, cablejats, obertura del circuit roig… ”.

Finalment, ha remarcat que “el conjunt d’aquestes tasques es financen amb fons propis de l’ajuntament, amb el conveni de manteniment de la Fàbrica Giner que hi ha amb la Generalitat i amb la col·laboració de la maquinària de la Diputació de Castelló”.

Directe