Victoria dels vilafranquins al Serrito

El Vilafranca supera al Rafalafena amb una gran segona part al Serrito

CF VILAFRANCA 3
CF RAFALAFENA 1

El CF Vilafranca aconseguia la seua segona victòria consecutiva al Serrito superant al Rafalafena. Al minut 3 de partit, Isaac rematava un baló de cap a l’àrea menuda i marcava l’1 a 0 per al Vilafranca. El Rafalafena va reaccionar ràpidament i anotava al minut 8 el gol de l’empat en una falta centrada al segon pal. Una primera part amb un Rafalafena que va tocar bé el baló i que buscava la porteria d’Efrén, arribant-se al descans amb l’empat a 1 al marcador.

La segona part va ser totalment dominada pel Vilafranca, fet que li servia per a fer-se amb la victòria. Ramón al minut 64 marcava el 2-1 per al Vilafranca davant l’alegria del públic congregat al Serrito i Miguel al 72 rematava un baló al segon pal a l’eixida d’un còrner per fer el 3-1 definitiu. El Rafalafena es quedaria posteriorment amb 10 jugadors i el Vilafranca va controlar bé la situació per sumar els tres punts a casa.

Alineació CF Vilafranca: Efrén; Nicolás, Isaac, Héctor, Luis Mor, Enric Monfort, Héctor Bayot, Ramón, Ayoub, Borja i Miguel. També van jugar Edo, Ahicart, Jaime i Pablo Edo.

GOLS: 1-0 min. 3 Isaac; 1-1 min. 8; 2-1 min. 64 Ramón; 3-1 min. 72 Miguel

Directe