Victòria dels morellans al camp del Serrito

El Morella FC s’imposa 1 - 2 davant del CF Vilafranca en el primer derbi comarcal de la temporada

CF Vilafranca 1
Morella FC 2

Aquest diumenge en la categoria de segona federació de futbol regional es disputava el derbi comarcal dels Ports entre els equips del Morella FC i el CF Vilafranca. Un derbi històric, ja que era la primera vegada que aquests dos equips coincidien en aquesta categoria. Un partit molt disputat, on el CF Vilafranca va ser molt superior durant la primera part creant importants ocasions de gol. Els dos entrenadors feien una valoració positiva de l’encontre, que finalment s’emportava el conjunt morellà per 2 gols a 1, en una segona part, on el Morella va marcar la diferència.

El conjunt vilafranquí s’avançava al marcador al minut 39 en un llançament de falta fins al punt de penal, que rematava de cap el migcampista, Enric Monfort. L’encontre se n’anava al descans amb aquest resultat.

En la segona part, el Morella eixia amb més intensitat, generant més ocasions de gol. El primer d’ells arribava en forma de penal, que transformava el davanter del Morella, Jordi Querol al minut 87 de partit.

Un partit que no va estar exempt de polèmiques. El segon gol de l’equip morellà arribava al temps afegit de l’encontre, després d’una acció polèmica dins l’àrea del Morella, on el camp del Serrito reclamava un possible penal, que l’àrbitra de l’encontre no assenyalava. Al minut 94 de partit, el davanter Carlos Chillida marcava el segon gol per a l’equip morellà.

Un derbi que se saldava amb tres expulsions. El primer expulsat va ser el central vilafranquí, Héctor Tena, per doble amonestació al minut 92. Al minut 96 de partit, després de l’acció del segon gol del Morella, el jugador del Morella Andreu Ortí i el jugador del Vilafranca, Andreu Roig, eren expulsats en una acció polèmica, i que seran sancionats en el pròxim encontre.

El Morella FC s’emportava aquest primer derbi comarcal, sumant la primera victòria de la temporada i mantenint-se invicte, mentre que el Vilafranca continua buscant la primera victòria d’aquesta temporada.

Directe