Derbi comarcal de fútbol a la ‘LA NOSTRA COPA’

CE Cinctorrà i Morella FC s'enfrontaran a la primera ronda de la competició el cap de setmana de 2 i 3 de setembre. Els tres equips de la comarca dels Ports continuen actualment amb els partits de pretemporada.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha realitzat el sorteig de la 1ª eliminatòria de ‘La Nostra Copa’ que arriba a la tercera edició en esta temporada 2023-2024. El sorteig, que habitualment es realitza per proximitat i emparellant a equips de diferents categories ha deparat un interessant enfrontament entre el CE Cinctorrà, conjunt que milita a la 3ªFFCV i al Morella FC que juga a 2ª FFCV. La eliminatòria tindrà lloc a partit únic i es jugarà al camp del Pla de Mig Ull de Cinctorres el cap de setmana del 2 i 3 de setembre. L’equip que aconsegueixca guanyar la eliminatòria accedirà a la següent i rebrà també un premi econòmic per part de la Federació. Serà aquest el primer enfrontament entre cinctorrans i morellans en aquesta competició en la que en la primera edició fa dos anys el Cinctorrà va jugar contra el Vilafranca i l’any passat el Morella no va disputar la competició.

Es tracta d’un cap de setmana amb interessants enfrontaments entre els equips del futbol regional abans de l’imminent inici de la temporada que tindrà lloc el cap de setmana següent. Una gran oportunitat la que brinda la Federació als clubs la de disputar un partit de competició oficial abans de l’inici de la lliga que tant a la 2ª FFCV com a la 3ª està previst per al cap de setmana del 10 de setembre encara que actualment encara no es compta amb el calendari. CE Cinctorrà i Morella FC disputaran un interessant partit a ‘La Nostra Copa’. L’altre equip de la comarca dels Ports, el CF Vilafranca i que jugarà aquesta temporada a la 2ª FFCV (antiga 1ª Regional) ha renunciat a disputar la competició.

Els tres equips de la comarca dels Ports continuen actualment amb els partits de pretemporada. El Morella FC n’ha jugat ja uns quants superant per 1-0 a l’Sportin Alcañiz a la Fàbrica de Giner o empatant (1-1) amb el Salsadella també a casa. El passat cap de setmana va disputar a Benassal un triangular a Benassal amb el Memorial Enrique Sancho, empatant 0-0 contra Els Ibarsos de la 1ª FFCV i perdent 1-0 contra la UE Benassal.

El CE Cinctorrà per la seua banda ha jugat dos partits amistosos perdent per 3-1 al camp del Valderrobres i empatant (1-1) el passat diumenge al camp de Les Viles de La Salsadella. Per la seua banda el Vilafranca ha jugat contra el Castellnovo fora de casa guanyant per 2-3 i posteriorment perdent 0-1 al Serrito contra un combinat de la comarca del Maestrazgo. Ara en 6 dies jugarà tres partits amistosos contra Albocàsser, Canet i Catí, sent els dos últims al Serrito.

Directe