Aquest dimecres, nit de semifinals al “Ciutat de Morella”

Amb Hotel Rey Don Jaime-Arcillas Vega el Moll i Casa Pere-Catifutsal

El dimecres 2 d’agost es disputen les dues semifinals a la 33ª edició del Campionat de Futbol Sala ‘Ciutat de Morella’. Uns partits de semifinals que son els mateixos que es van disputar a la darrera de les jornades de la lligueta. Per tant, a les 20,45 hores d’aquesta vesprada-nit s’enfronten al Centre Esportiu Jaume I de Morella els equips de l’Hotel Rey Don Jaime i Arcillas Vega el Moll. Aquestos dos equips van acabar en segona i tercera posició la primera fase de la competició empatats a 15 punts i es veuen les cares a les semifinals buscant una plaça en la gran final de dissabte. Al partit que van jugar la passada setmana van empatar a 2 gols, per tant es preveu una semifinal intensa i molt equilibrada.

Al segon partit de la nit, el que es juga a les 22,15 hores, Casa Pere i Catifutsal-Tresor del Maestrat buscaran l’altra plaça a la gran final del 5 d’Agost. Casa Pere acabava la primera fase de la competició a la primera posició amb 16 puns i Catifutsal era quart amb 14 punts. Al partit de la setmana passada en la darrera jornada de la primera fase es comptava amb victòria de Casa Pere per 7 gols a 1. L’equip de Casa Pere, actual campió del ‘Ciutat de Morella’ intentarà tornar a la gran final davant del Catifutsal, un conjunt que ha collat una gran primera fase de la competició accedint a les semifinals.

Hotel Rey Don Jaime-Arcillas Vega el Moll i Casa Pere-Catifutsal, grans semifinals del Campionat de Futbol Sala ‘Ciutat de Morella’, esta nit al Centre Esportiu Jaume I.

Directe