Els Ports FC necessita jugadors nascuts entre 2012 i 2017

El club de futbol base comarcal busca xiquets per anar completant els equips

Els Ports FC està immers actualment en la preparació i organització de la temporada 2023-2024. L’equip de futbol base comarcal ha fet una crida per tal d’aconseguir nous jugadors i jugadores especialment a les categories inferiors per tal d’anar completant les plantilles dels equips. La intenció és duplicar equips i tindre dos a cada categoria fet que permetria als jugadors disposar de més minuts als partits, tal i com explica Javier Ortí, coordinador Futbol-8 de Els Ports FC.

A més, si es puguera aconseguir aquest fet, situació que es veu factible per part de Els Ports FC s’intentaria també que els diferents equips pugueren jugar a la categoria que els correspon per la seua edat.

Els interessats en apuntar-se a Els Ports FC poden dirigir-se als membre de la Junta Directiva. Per un altra banda en quan als equips de futbol-11, és a dir, infantils, cadets i juvenils les plantilles estan pràcticament completes.

Pel moment els equips de Els Ports FC en totes les seues categories continuen de vacances i no serà fins a finals del mes d’agost quan comence l’activitat. Els equips de futbol 11 començaran la lliga al setembre però al futbol 8 la temporada començarà un poc més tard.

L’estiu és sempre època de planificació al món del futbol i l’equip comarcal de Els Ports FC fa una crida per trobar més jugadors a les categories aleví, benjamí i prebenjamí.

Directe