Més de 250 jóvens trien l’esport a Peníscola per al seu oci estival

L'oferta de campus esportius que impulsen els clubs i entitats, en col·laboració amb el Servei Municipal d'Esports guanyen adeptes any rere any

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat l’arrencada dels diferents campus formatius en matèria esportiva que ofereixen clubs i entitats locals per als més jóvens en els mesos d’estiu.
Concretament, es tracta dels campus de futbol, bàsquet, tennis i pàdel que compten ja amb més de 250 inscrits.

Aquestes activitats, es combinen amb diferents esdeveniments de senderisme, natació, cicle indoor, entre altres disciplines esportives.

Entre els mesos de juny i setembre un total de deu esdeveniments completen l’agenda esportiva local que enguany, a més, ha sumat l’estage d’un club andorrà de gimnàstica rítmica.

Des del Torneig de Futbol Base Trofeu Costa Azahar, del 3 al 4 de juny; la Fase final d’ascens a 1a divisió nacional bàsquet, els dies 3 i 4 de juny; el Desafio BestCycling de cicle indoor, el 10 de juny; el Torneig de Futbol Base Trofeu Ciutat de Peníscola, del 10 a l’11 de juny; la Setmana Blava d’activitats nàutiques per a escolars, del 19 al 22 de juny; el Concurs de Pesca Mar-Costa O-16, O-21 i dames del 24 juny; la Marxa senderista nocturna per la Serra d’Irta el 29 de juliol; la Travessia de natació Castell de Peníscola, del 30 de juliol; el Torneig de voleibol de platja, els dies 12 i 13 d’agost; o el Torneig de tennis i pàdel de Festes Patronals, són els esdeveniments desenvolupats i previstos, l’estimació total dels quals de participació supera els 2000 esportistes “xifres molt positives que ens revelen que l’aposta per la pràctica esportiva va en augment en el nostre municipi” ha valorat la regidora de l’àrea, Dolo Bayarri, que ha encoratjat a “continuar treballant entitats, clubs i administracions en aquesta mateixa direcció”

Directe