El Club de Frontenis de Vilafranca celebra el seu 25é aniversari

A aquest aniversari es va convidar a tots els jugadors que han passat pel frontó en la seua història

El cap de setmana del 8 de juliol es va celebrar a Vilafranca el 25é aniversari del Club de Frontenis, en el que van participar al voltant d’unes 50 persones.

Per a la celebració d’aquest aniversari es va celebrar una jornada plena d’activitats al frontó municipal. Es va començar, al matí, amb un xicotet torneig entre els i les assistents, i es va seguir amb un dinar de germanor. A la vesprada, es van disputar unes partides d’exhibició amb pilota lenta, perquè es pogueren adaptar per igual tots els jugadors. Entre aquestes activitats, els i les assistents van estar jugant a cartes i al joc de ‘la taxa’. Finalment, la jornada es va allargar i es va tancar amb un berenar-sopar.

A aquest aniversari es va convidar a tots els jugadors que han passat pel frontó al llarg d’aquests 25 anys, concretament, hi va assistir gent de Vilafranca i d’altres pobles veïns. A més, també hi va assistir Silvia Colom, com a alcaldessa del municipi.

Amenitzat amb música, els assistents i organitzadors afirmen que “ha sigut un aniversari que ens ha omplit, ha sigut un dia molt agradable”. Així doncs, en aquesta jornada s’ha perpetrat la germanor que ha provocat el Club de Frontenis de Vilafranca al llarg d’aquests vint-i-cinc anys.

Directe