Pere goleja a Chófer per 10-3 i el Jaime guanya a Elisa per un ajustat 6-5

La classificació està encapçalada per Casa Pere, Hotel Rey Don Jaime, Arcillas Vega el Moll i Catifutsal amb 4 punts

La segona jornada de la XXXIII edició del Campionat de Futbol Sala ‘Ciutat de Morella’ es tancava aquest dijous a la nit amb la disputa dels dos partits que faltaven. Al primer d’ells, iniciat a les 20,45 hores al Centre Esportiu Jaume I l’equiop de Casa Pere golejava per 10 gols a 3 a Bar Chófer i es situa amb 4 punts a la classificació de la lligueta. Per la seua banda, Bar Chófer es manté amb 0 punts. Per part de Casa Pere van aconseguir marcar Jordan Querol (4 gols), Enric Querol amb 4 gols més, Eric Azmuni i Erik Sola. Els gols de Bar Chófer els aconseguien Pablo Vinyals, Héctor Bayot i Marco Martí. Enric Querol de Casa Pere es feia amb els 5 punts com a millor jugador del partit i Héctor Bayot de Bar Chófer sumava 4 punts com a millor jugador.

Hotel Rey Don Jaime aconseguia al segon partit de la nit la victòria per 6 gols a 5 contra Bar Elisa. Una victòria ajustada que permet al Jaime situar-se també amb 4 punts a la classificació i Bar Elisa es queda amb 3 punts. Els gols del Jaime va ser marcats per Pablo (2), Andreu (2), Pau i Jordi, mentre que els de Bar Elisa els anotaven Juan Pablo (2), Nico (2) i Aurás. Pablo García, jugador del Hotel Rey Don Jaime aconseguia els 5 punts com a millor jugador del partit i Nico de Bar Elisa els 3 punts de segon millor jugador.

Després de la disputa de la segona jornada la classificació està encapçalada per Casa Pere, Hotel Rey Don Jaime, Arcillas Vega el Moll i Catifutsal amb 4 punts. Tenen 3 punts Bar Elisa i Restauant Blanca i amb 0 punts estan Bar Chófer i els Kintos’23. Aquest divendres es juga l’inici de la jornada 3 del campionat amb els partits Arcillas Vega el Moll-Restaurant Blanca a les 20,45 hores i Catifutsal-Kintos’23 a les 22,15 hores.

Directe