Catifutsal supera a Blanca i Arcillas goleja clarament als Kintos

Aquest dijous es completa la segona jornada amb els partits Chófer-Pere i Bar Elisa-Hotel Rey Don Jaime

En la nit de dimecres s’iniciava la disputa de la segona jornada del XXXIII Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella. Al primer dels partits jugats al Centre Esportiu Jaume I, l’equip Catifutsal Tresor del Maestrat superava per 5 gols a 2 a Restaurant Blanca. Amb aquest resultat l’equip catinenc suma 4 punts a la classificació i Restaurant Blanca es queda amb 3. Per part de Catifutsal Andrei Moldovan aconseguia un hattrick amb 3 gols i Roger López i Pere Puig marcaven un gol cadascún. Fernando Ibáñez i Pau Meseguer aconseguien marcar els gols de Restaurant Blanca. En quan a la puntuació de millors jugadors del partit, Andrei Moldovan de Catifutsal Tresor del Maestrat sumava 5 punts i Javier Garcia de Restaurant Blanca sumava 3 punts.

Al segon partit de la nit, Arcillas Vega el Moll golejava per 11 gols a 5 al conjunt de Kintos 2023. El resultat situa a l’equip de Arcillas Vega el Moll amb 4 punts i els Kintos continuen sense puntuar. Per part de Arcillas Vega el Moll els gols s’els repartien Josema Fernández que marcava 3, Sergi Guimerà 3 més, Iván Roda altre 3 gols més i Andreu Serret 2. Els gols dels Kintos 2023 eren marcats per Ferran Segura (2 gols), Manel Gil altres 2 gols i Miguel Querol. Els 5 punts de millor jugador van ser per a Sergi Guimerà de Arcillas Vega el Moll i els 3 punts de segon millor jugador per a Ferran Segura dels Kintos.

Aquest dijous es completa la segona jornada del Campionat amb els partits Bar Chófer-Casa Pere, que serà a les 20,45 hores i Bar Elisa-Hotel Rey Don Jaime a les 22,15h. L’equip del Restaurant Blanca s’encarregarà de la taula i arbitratge.

Directe