Comença la primera setmana del Campus de Futbol 2023 de Benassal

Se'ls ensenyen tècniques per a saber com jugar en aquest esport

Aquesta primera setmana de juliol ha començat el Campus de Futbol del 2023 de Benassal. Amb 21 xiquets i xiquetes, aquest campus els permet gaudir de l’esport, ensenyant-los com fer escalfaments i també tècniques típiques del futbol.

L’alumnat entra al Campus a les 9.30h, hora en la qual comencen les tasques de calfament, on es treballa la coordinació i l’activació del cos a través de diferents jocs. Després, passen a una sessió més dedicada al futbol, en la que es fan exercicis individuals, per parella i per equips. A les 11h es fa la parada per a esmorzar, i es continua. A partir d’aquesta hora, es porten a terme diversos tipus de partits, fins a les 12h, quan es canvien i marxen a la piscina per a descarregar energies i refrescar-se després de la tan cansada sessió.

Monitors titulats, entrenament amb jocs de pilota, un diploma individual, entrenament de porters, piscina i 2 camisetes per xiquet o xiqueta, entre d’altres, és tot el que ofereix el campus als xiquets i xiquetes perquè puguen gaudir al màxim de l’experiència.

Directe