Bar Elisa guanya a Xòfer i Rey Don Jaime empata amb Casa Pere

En la nit del dimecres 5 de juliol ja es juguen dos partits de la segona jornada d'aquesta primera fase

En la vesprada-nit de dimarts es disputaven els dos partits restants de la primera jornada a la XXXIII edició del Campionat de Futbol Sala ‘Ciutat de Morella’. Al partit de les 20,45 hores, Bar Elisa superava per 5 gols a 2 a Bar Chófer i sumava els seus tres primers punts a la competició. Un encontre en el que per a Bar Elisa van marcar dos gols Nicolae Mares, dos gols més David i un altre Mazuan. Els gols de Bar Chófer van ser anotats per Héctor Bayot i Albert Palomo. David de Bar Elisa sumava els 5 punts com a millor jugador del partit i Iván Yeste de Bar Chófer els 3 punts com a segon millor jugador.

Al següent partit de la nit s’enfrontaven dos equips històrics al campionat de futbol sala ‘Ciutat de Morella’ com son Hotel Rey Don Jaime i Casa Pere en un igualat partit que es saldava amb un empat a 2 gols. L’actual campió de la competició no passava de l’empat en aquesta jornada inaugural. Per part de Hotel Rey Don Jaime van marcar els gols Jorge Escuín i Jordi Martí i per part de Casa Pere anotava els dos gols Jordi García. Els 5 punts com a millor jugador del partit van ser per a Jordi Martí de Hotel Rey Don Jaime i els 3 del millor segon jugador eren per a Jordi García de Casa Pere. Després de la disputa de la primera jornada son líders Restaurant Blanca i Bar Elisa amb 3 punts, Arcillas Vega el Moll, Catifutsal Tresor del Maestrat, Casa Pere i Hotel Rey Don Jaime sumen 1 punt i amb 0 es troben Bar Chófer i Kintos 2023.

En la nit del dimecres 5 de juliol ja es juguen dos partits de la segona jornada d’aquesta primera fase. A les 20,45 hores jugaran Catifutsal contra Restaurant Blanca i a les 22,15 hores Arcillas Vega el Moll juga contra els Kintos 2023. De la taula i arbitratge s’encarrega l’equip de Bar Elisa.

Directe