Ciclisme i futbol en un intens cap de setmana esportiu a Morella

Amb el 75 GP Vila-real de ciclisme i el campionat de futbol 3 Ciutat de Morella

L’activitat esportiva ompli l’agenda del cap de setmana a Morella. Un dels actes més importants serà l’arribada del 75 GP Vila-real de ciclisme. La històrica prova que uneix Vila-real amb Morella entrarà pel Portal del Rei a les 16.24 hores aproximadament el dissabte 17 de juny. Al dia següent, emprendrà el camí de tornada amb eixida neutralitzada des de l’Alameda a les 10.00 hores. Al mateix temps, el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I acollirà el 13 campionat de futbol 3 Ciutat de Morella el dissabte a partir de les 10.00 hores. Aquest reuneix a més de 150 xiquetes i xiquets de tota la comarca en una intensa jornada d’esport i germanor.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “este cap de setmana l’esport agafa molt de protagonisme en l’agenda de Morella amb l’arribada del GP Vila-real de ciclisme i el campionat de futbol 3 Ciutat de Morella amb les xiquetes i xiquets de tota la comarca”. L’edil ha explicat que “la primera és ja una cita històrica que uneix els dos municipis des de fa molts anys a través del ciclisme” i ha afegit que “la segona és també molt important per unir els pobles de tota la comarca i fer nous amics i amigues a través del futbol”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair al Club ciclista Vila-real i Els Ports FC l’organització d’estos esdeveniments amb tanta participació i tradició a Morella”.

▸ 75 GP Vila-real de ciclisme
La 75 edició del GP Vila-real de ciclisme eixirà el dissabte 17 de juny de la Plaça major de Vila-real a les 13.00 hores. La competició recorrerà 137 quilòmetres fins a arribar al Portal del Rei a Morella. Al dia següent, la prova partirà des de l’Albereda a les 10.00 hores amb una eixida neutralitzada fins a l’Hostal Nou on s’engegarà el cronòmetre. La segona etapa compta amb 126 quilòmetres fins a tornar a Vila-real on la meta estarà situada al CEM Pau Francisco Torres.

▸ Els Ports FC
Cal recordar que Els Ports F. C. compta amb 21 anys d’història i participa en les competicions de futbol base amb xiquetes i xiquets de tota la comarca. L’entitat està formada per vuit equips de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, les quals comprenen edats des dels cinc anys i fins als 18. A més, l’aleví B va ser campió de la seua lliga i ho va celebrar amb l’afició pels carrers de Morella.

Directe