Els Ports aleví “B”, a un pas de guanyar la lliga

La lluita pel títol de lliga ha arribat molt igualada a la darrera jornada de competició

L’equip aleví ‘B’ de Els Ports FC podria proclamar-se com a campió de la Lliga Aleví 1er Any Castelló Grup 4 si aconsegueix la victòria al partit que li queda a la competició contra la UD Vall d’Uxó i que es disputarà aquest proper diumenge 28 de maig a les 11 hores al camp de la Fàbrica de Giner de Morella.

La lluita pel títol de lliga ha arribat molt igualada a la darrera jornada de competició amb tres equips amb possibilitats de guanyar la lliga. El Vall d’Uxó és líder amb 41 punts, segon Els Ports FC ‘B’ també amb 41 punts i en tercera posició el Andiamo Vila-real amb 40 punts.

Els Ports FC aleví ‘B’ depèn de sí mateix i si aconseguix la victòria serà campió de lliga i també ho podria ser el Vall d’Uxó en cas de guanyar. Però és que en cas d’empatar a la Fàbrica el campió podria ser l’Andiamo si guanya. En tot cas, Els Ports FC aleví ‘B’ s’enfronten a un partit històric per a ells.

Directe