El CF Vilafranca jugarà contra el CF Llutxent la promoció d’ascens a primera

El partit d'anada serà el dissabte 27 a les 18:30 hores

El CF Vilafranca jugarà contra el CF Llutxent la promoció d’ascens a primera
Una imatge del darrer partit de la lliga

El CF Vilafranca ja coneix al seu rival en la promoció d’ascens a la 1ª Regional (categoria que en la temporada 2023-2024 es coneixerà com a 2ª Federació de Futbol Comunitat Valenciana). El CF Llutxent, segon classificat al grup 12 de la 2ª Regional serà el rival dels vilafranquins, disputant-se el partit d’anada aquest proper dissabte al Camp del Serrito de Vilafranca i el de tornada, el dissabte 3 de juny al Camp de La Plana de Llutxent. Un desplaçament llunyà per a aquesta promoció, sent la distància entre ambdós municipis és de 255 kilòmetres ja que Llutxent és un municipi de la provincia de València, a la comarca de la Vall d’Albaida i molt prop ja de terres alacantines. És aquesta eliminatòria, juntament amb la que han de disputar l’Altura i l’Sporting Albatera les de major distància a recòrrer als desplaçaments.

Després d’haver quedat a la segona posició al caure 2-4 contra el Rossell al Serrito al darrer partit de lliga, el CF Vilafranca jugarà aquesta promoció d’ascens que compta amb algunes peculiaritats. La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana informava abans del sorteig de que els partits d’aquesta eliminatòria comptaran amb un àrbitre principal i dos àrbitres assistents (com a la Regional Preferent) i que es regirà per la regla del valor doble dels gols aconseguits fora de casa.

El CF Vilafranca ha anunciat aquest dimarts que el partit d’anada, a disputar-se al Camp del Serrito el dissabte 27 de maig, tindrà lloc a les 18,30 hores.

Directe