Molta participació en el Tour Centenari Groguet a Morella

Més de 100 xiquetes i xiquets han competit en l’activitat estrella de la jornada, la Copa Endavant 3x3

El Tour Centenari Groguet ha arribat avui a Morella per a celebrar els 100 anys del Villarreal CF. La Copa Endavant 3×3 ha estat la principal activitat d’esta jornada on més de 100 xiquetes i xiquetes han competit durant tot el matí a l’exterior de l’Espai Firal. A més, hi ha hagut més activitats per a tots els públics per a disfrutar d’aquesta celebració, on també ha estat present el trofeu de l’Europa League que l’equip va guanyar l’any 2021.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “ha sigut una jornada molt intensa amb activitats esportives obertes a totes i tots i la Copa Endavant 3×3 com a activitat estrella”. L’edil ha explicat que “el club sempre ha tingut este caràcter de vertebració del territori i compta amb els pobles per a apropar i fomentar l’esport”. Finalment, ha volgut “agrair al Villarreal FC la seua proposta perquè Morella albergue esta activitat”.

La Copa Endavant 3×3 consisteix en un petit torneig de futbol 3 que se celebra des de febrer fins a juny a dotze localitats de la província. Els municipis de Segorbe, Almassora, Vall d’Uixó, Vinaròs, Borriana, Morella, Onda, Benicàssim, Nules, Alcora, Benicarló i Vila-real albergaran aquest divertit certamen, que ja va recórrer la província de Castelló fa més d’una dècada.

Aquest torneig s’ha dividit en dues categories: Groc per a nascuts i nascudes entre 2011 i 2013 i Blau entre 2014 i 2016. Els i les participants han rebut un pack de benvinguda i les guanyadores i guanyadors una medalla, així com l’oportunitat de jugar la gran final.

Com a colofó, la gran final del torneig se celebrarà el 10 de juny a l’Estadi de la Ceràmica. Els campions i campiones de cada seu s’enfrontaran sobre la gespa del feu groguet. Els vencedors i vencedores de cada categoria guanyaran un viatge per a ells i un acompanyant a un dels desplaçaments del primer equip. A la gran final, els participants i els seus familiars viuran una jornada única gaudint del millor futbol i una gran festa en honor als 100 anys del Villarreal.

Directe