La jove morellana Laia Garcia és la xiqueta federada més menuda de tot el Villarreal CF Femení

La futbolista està en la seua primera temporada en la cantera grogueta

Foto: @cvffemenino

La morellana Laia García Boix milita a l’equip benjamí femení de 2º Any del Villarreal CF. La jove xiqueta de 8 anys, és a més la jugadora federada més menuda de tots els equips femenins del Villarreal CF. Laia està en la seua primera temporada en la cantera grogueta, ja que de fet el Villarreal és la primera campanya amb la que compta amb un equip femení en aquesta categoria. Després d’haver anat a entrenar l’any passat en diverses oportunitats a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza de Vila-real, la futbolista de Morella va passar a formar part del quadre vila-realenc per jugar aquesta temporada 2022-2023 en el equip benjamí de 2º any.

Gran experiència la que està vivint la jove Laia García a les files del Villarreal CF i en la cantera grogueta en el seu conjunt. Laia juga a futbol 8 amb el Villarreal CF ‘F’ a la lliga masculina Benjamí Segon Any de Castelló Lliga 4.

Les xiquetes del Villarreal juguen en una categoria formada totalment per equips masculins i es troben a la posició 10 de la classificació amb 11 punts. Com sol ser habitual en el conjunt vila-realenc amb un equip i una lliga d’aquestes característiques, es fomenta molt més la formació i l’aprenentatge per damunt dels resultats i la classificació de la lliga.

Ens trobem en una època de l’any en la que els equips principals en matèria de futbol base a la provincia de Castelló estan fent captació per trobar nous i noves jugadores de cara a la propera temporada. Laia Garcia intentarà continuar dins de la cantera del Villarreal per al proper any, en una temporada en la que es dona la circumstància que la gran majoria de les jugadores de l’equip en el que milita actualment passarien a l’equip aleví.

Laia i una companya de Benicarló son les més jovenetes de l’equip i encara podrien jugar una temporada més a l’equip benjamí del Villarreal CF. Tot un honor per a Laia ser la jugadora és menuda del Villarreal CF, conjunt que amb motiu del seu Centenari està realitzant el seu ‘Tour del Centenari’ amb ‘La Copa Endavant 3×3’ que precisament aquest dissabte 20 de maig arriba a Morella.

Directe