El CD Balonmano Castellón tornarà al Handball Campus Morella al juliol

Es tracta de la segona edició d’aquest encontre que comptarà amb més de 50 xiquetes i xiquets per a disfrutar de l’esport

El Club Deportivo Balonmano Castellón ha organitzat un any més el Handball Campus Morella des del 3 fins al 9 de juliol. Aquesta és la segona edició d’aquest encontre, el qual reunirà a més de 50 xiquetes i xiquets entre 10 i 17 anys per a disfrutar d’aquest esport amb altres activitats complementàries per a conéixer Morella. El campus està centrat en l’handbol al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, encara que es realitzaran activitats a la piscina i Saltapins entre altres. L’allotjament serà a l’Escola Llar.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “estem contents que este campus torne a Morella per a potenciar l’esport i els hàbits de vida saludables al voltant de l’handbol”. L’edil ha volgut “agrair al CD Balonmano Castellón l’organització d’este campus on les xiquetes i xiquets també coneixeran Morella”.

D’altra banda, el vicepresident del Club Deportivo Balonmano Castellón i responsable organitzador del Handball Campus Morella, Manuel Monfort, ha agraït “a l’ajuntament la seua acollida per a realitzar el campus durant el mes de juliol”. També ha explicat que “entre els obsequis que reben els i les participants, hi ha una cantimplora d’alumini per a evitar l’ús de botelles de plàstic”.

Altres campaments
d’estiu

Morella acull altres activitats durant l’estiu. D’aquesta manera, també està previst continuar amb campus d’esport i idiomes. També hi ha altres projectes sobre altres esports com el triatló. Sobre estos campaments, s’informarà en les pròximes setmanes amb les dates i altres aspectes concrets de cadascun, així com les inscripcions.

Directe