El Cinctorrà guanya a Benicarló al darrer desplaçament d’esta temporada

L'equip de Cinctorres jugarà al Pla de Mig Ull els dos partits que li queden a la temporada contra l'Albocàsser i el Vilafamés

BENICARLÓ BF 0
CE CINCTORRÀ 1

Treballada victòria del CE Cinctorrà fora de casa al darrer desplaçament de la temporada. Camp gran i de dimensions molt diferents al Pla de Mig Ull al que al CE Cinctorrà li va costar un poc acoplar-se, encara que a la primera part va comptar amb dues clares ocasions a les botes de Eric i Iván Roda que no van poder transformar. El Benicarló BF en aquest primer periode va estavellar un baló al pal de la porteria cinctorrana. S’arribava al descans amb empat a 0 al marcador.

A la reanudació i quan corria el minut 52, una gran acció individual de Christian Ortí en que regatejava al porter era culminada per Eric amb el 0-1, en el seu primer gol de la temporada. Amb avantatge al marcador, el Cinctorrà va saber defensar-se bé encara que patint, ja que el Benicarló BF va apretar de debò per tal d’igualar el encontre. Al final, el Cinctorrà va resistir i sumava tres punts fora de casa que el mantenen a la catorzena posició de la 2ª Regional amb 22 punts. L’equip de Cinctorres jugarà al Pla de Mig Ull els dos partits que li queden a la temporada contra l’Albocàsser i el Vilafamés.

↳ Alineació CE Cinctorrà
▸ Víctor Viñals
▸ Cristian
▸ Diego
▸ Eric
▸ Marc Solsona
▸ Dani Aguilar
▸ Iván Yeste
▸ Albert Palomo
▸ Josep
▸ Christian Ortí
▸ Iván Roda
▸ També van jugar Joan, Eloy i Pau Milián

↳ Gol
▸ 0-1 min. 52 Eric

Directe