La tercera Mediterranean Epic Gran Fons suma 3.000 participants per 14 municipis de Castelló

La prova es consolida en l'àmbit nacional

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i les diputades d’Esports, Tania Baños; Turisme, Virginia Martí, i Medi Natural, María Jiménez, han assistit aquest migdia a la presentació de la Mediterranean Epic Gran Fons, una prova ciclista que compta amb el recolzament de la institució provincial i que enguany ja s’ha consolidat com una de les proves de resistència ciclista més exigents en l’àmbit nacional.

Les dades actuals el confirmen ja que la prova ha augmentat les seues inscripcions en un 40% respecte a l’exercici anterior, sent gairebé un total de 3.000 persones que participaran demà en alguna de les modalitats. El president de la Diputació ha destacat la importància de l’esport com a motor del turisme i visibilitat per a l’interior de la província amb aquesta prova d’alt nivell.

L’acte també ha comptat amb la presència de l’organitzador de la carrera, Hèctor de la Cagiga, l’exciclista i ambaixador, Pedro Delgado, l’alcaldessa de l’Ajuntament d’Orpesa, Araceli de Moya i el secretari autonòmic d’esports, Joaquim López. La prova tindrà lloc aquest dissabte amb un recorregut de 218 kilómetres i 24.00 metres de desnivell acumulat pels municipis de Orpesa, Cabanes, Vilanova d’Alcolea, Coves de Vinromà, Albocàsser, Benassal, Culla, Atzeneta, Benafigos, Xodos, Torre d’en Besora, Serra d’en Galceran, Benlloc y Vall d’Alba.

Directe