Benicarló serà el punt de sortida de l’etapa reina de la Volta a Castelló el 10 de juny

Els corredors sortiran de la plaça de la Constitució i recorreran 160 quilòmetres fins a arribar a Bel

La Volta a Castelló sortirà per primera vegada des de Benicarló en els 40 anys d’història de la prova. Així ho ha anunciat avui l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor d’Esports, Fernando Jovaní, el director comercial de la Volta a Castelló, Roberto Molés, i el director de la prova, José Cabedo, que han presentat els principals detalls de l’etapa Benicarló-Bel, amb sortida el 10 de juny a les 13.00 hores des de la plaça de la Constitució.

L’etapa reina de la Volta, amb un recorregut de 160 quilòmetres, portarà els 120 corredors per les comarques del Baix Maestrat i l’Alt Maestrat fins arribar a Bel, un dels nuclis de població més elevats del nord de Castelló en una de les etapes més dures de la prova.

L’alcaldessa ha agraït a l’organització haver escollit Benicarló com a punt de sortida de l’etapa i ha destacat «l’aposta de l’Ajuntament pel turisme esportiu com a element dinamitzador de l’economia». També el regidor d’Esports s’ha pronunciat en aquest sentit assenyalant que «un esdeveniment com aquest contribueix a desestacionalitzar el turisme i, a més, suposa un impuls per al sector de la restauració».

El director de la prova ha assegurat que «enguany hem volgut apostar per les comarques del nord i per zones poc habitades de la província amb l’objectiu de posar en valor tot el territori» i, en el terreny purament esportiu, ha constatat que «molts dels corredors que participaran en aquesta Volta a Castelló els vorem en un futur pròxim al Tour, la Vuelta o les Olimpíades».

Directe