El Vilafranca guanya el ‘derbi’ al Pla de Mig Ull per mantenir el liderat a la 2ª Regional

Acabava amb victòria visitant per 0 gols a 3

CE CINCTORRÀ 0
CF VILAFRANCA 3

El ‘derbi’ de la comarca dels Ports a la 2ª Regional, disputat al camp del Pla de Mig Ull de Cinctorres entre el CE Cinctorrà i el CF Vilafranca acabava amb victòria visitant per 0 gols a 3. Gran quantitat de públic tant de Cinctorres, Vilafranca com d’altres poblacions de la zona es van donar cita a les instal·lacions esportives cinctorranes. Un partit que si bé no va ser molt vistós futbolísticament, el Vilafranca va saber controlar bé per sumar els 3 punts i mantenir la primera posició a la 2ª Regional. La primera mitja hora de joc va ser de domini altern i amb un Cinctorrà que va intentar a baló parar generar perill a la porteria de Rubén Traver. Fins a tres faltes perilloses i a la frontal de l’àrea va disposar el Cinctorrà que no va poder transformar. El Vilafranca intentava crear perill a la porteria local i al minut 33, Jorge Porcar culminava una bona acció d’atac per inaugurar el marcador amb el 0-1. Amb aquest resultat acabava la primera part.

A la segona, el Vilafranca va poder controlar millor al seu rival i sobretot a partir del 0-2, marcat per Borja amb un remat al segon pal al minut 60. Un gol que va servir per a encarrilar molt el partit per part visitant. A més, al minut 68 Pablo Andrés marcava el 0-3 que seria ja definitiu. Amb el marcador ja molt clar per al Vilafranca, al tram final del partit ja no van haver massa ocasions de gol.

Un resultat que serveix al Vilafranca per ser primer classificat, líder de la 2ª Regional amb 67 punts empatat amb el segon, l’Atzeneta. Tots dos equips continuen en la lluita pel títol de lliga i l’ascens a falta només de 3 jornades per a que acabe la competició. Per la seua banda, el Cinctorrà es manté a la catorzena posició amb 19 punts. El proper cap de setmana es disputarà la jornada 28 del campionat de lliga a la 2ª Regional. El Vilafranca rebrà la visita al camp del Serrito del CF Canet el dissabte a les 19 hores, mentre que el CE Cinctorrà visitarà al Benicarló BF el diumenge a les 16 hores.

↳ Alineació CE Cinctorrà
▸ Florin
▸ Cristian
▸ Marc Solsona
▸ Nico
▸ Eloy
▸ Dani Aguilar
▸ Albert Palomo
▸ Albert Querol
▸ Marc Puig
▸ Iván Roda
▸ Christian Ortí
▸ També van jugar Diego, Trilles, Mampel i Iván Yeste.

↳ Alineació CF Vilafranca
▸ Rubén Traver
▸ Nicolás
▸ Héctor
▸ Mateu
▸ Jaime
▸ Ángel
▸ Jorge Porcar
▸ Miguel
▸ Edo
▸ Borja
▸ Gonzalo
▸ També van jugar Pau, Pablo Andrés, David Ahicart, Adrián Gil i Andreu.

↳ Gols
▸ 0-1 min. 33 Jorge Porcar
▸ 0-2 min. 60 Borja
▸ 0-3 min. 68 Pablo Andrés

Directe