El Morella FC perd per 2-0 a Vila-real i es situa en dotzena possició amb 31 punts

L'Esportiu Vila-real suma 34 punts mentre el Morella es queda a la posició 12 amb 31 punts

ESPORTIU VILA-REAL 2
MORELLA FC 0

El Morella FC va caure al camp del Esportiu-Vilareal, a la ciutat esportiva Municipal per 2-0 en un partit en el que el conjunt local va ser molt superior, sobretot a la primera part. Domini del joc de l’Esportiu Vila-real que li donava els seus fruits, ja que al minut 18 aconseguia inaugurar el marcador amb l’1 a 0. Els locals tenien més el baló, dominaven el joc i el Morella quan el tenia no podia crear-li massa perill a l’Esportiu Vila-real. A pocs minuts per al descans, concretament al minut 43 l’Esportiu Vila-real marcava el 2-0 que seria posteriorment el marcador definitiu.

A la segona part, el joc es va equilibrar més i el Morella aconseguiria crear situacions de perill a la porteria de l’Esportiu. Tal vegada la més clara va ser un ma a ma per part de Chillida cap al minut 75 que no es va traduir en gol. Al final, l’Esportiu Vila-real es feia amb la victòria i suma 34 punts mentre el Morella es queda a la posició 12 amb 31 punts.

↳ Alineació Morella FC
▸ Dídac
▸ Pau
▸ Migue
▸ Álex
▸ Jordi Martí
▸ Trimiño
▸ Andreu Ortí
▸ Fernando
▸ Chillida
▸ Moles
▸ També van jugar Juan, Josema i Dinu.

↳ Gols
▸ 1-0 min. 18
▸ 2-0 min. 43

Directe