24 equips ja s’han inscrit a la Copa Endavant 3×3 del Villarreal CF que es jugarà a Morella

Al voltant de 100 xiquets participaran en l’activitat estrella del Tour Centenari Groguet del dissabte 20 de maig a l’Espai Firal

Morella és una de les 12 seus del Tour Centenari Groguet que organitza el Villarreal CF. D’aquesta manera, el dissabte 20 de maig, l’Espai Firal acollirà totes les activitats programades per a les xiquetes i xiquets i passar una jornada amb l’esport com a protagonista. L’activitat estrella serà la Copa Endavant 3×3, un torneig per a joves entre 6 i 12 anys on ja s’han inscrit 24 equips de tota la comarca. Cal explicar que, les inscripcions encara estan obertes a través de la pàgina web del Villarreal CF i els equips poden ser de fins a quatre integrants. A més, la competició estarà acompanyada d’altres activitats per a tots els públics i també estarà present el trofeu de l’Europa League.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “serà una jornada molt intensa amb activitats esportives obertes a totes i tots i la Copa Endavant 3×3 com a activitat estrella”. L’edil ha explicat que “el club sempre ha tingut este caràcter de vertebració del territori i compta amb els pobles per a apropar i fomentar l’esport”. Finalment, ha volgut “agrair al Villarreal FC la seua proposta perquè Morella albergue esta activitat”

La Copa Endavant 3×3, diversió
i moltes sorpreses per tota la província

La Copa Endavant 3×3 consisteix en un petit torneig de futbol 3 que se celebrarà de febrer a juny a dotze localitats de la nostra província. Els municipis de Segorbe, Almassora, Vall d’Uixó, Vinaròs, Borriana, Morella, Onda, Benicàssim, Nules, Alcora, Benicarló i Vila-real albergaran aquest divertit certamen, que ja va recórrer la província de Castelló fa més d’una dècada.

Els xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys (nascuts del 2011 al 2016) es podran inscriure emplenant el formulari a la web del Villarreal CF per participar en alguna de les diferents seus que compondran el circuit d’aquest torneig provincial. Cal destacar que cada equip estarà compost per tres o quatre jugadors i jugadores.

Aquest torneig mixt, per a xiquets i xiquetes, es dividirà en dues categories: Groc (per a nascuts i nascudes el 2011, 2012 i 2013) i Blau (per a nascuts i nascudes el 2014, 2015 i 2016). Els participants rebran un pack de benvinguda i els guanyadors de cada seu rebran una medalla i tindran l’oportunitat de jugar la gran final.

A més de promoure el futbol i la diversió, el Villarreal organitzarà una gran festa a cadascun dels pobles que allotgen el torneig. Inflables, música i tota mena de sorpreses i activitats perquè els més petits i les seues famílies celebren amb magnificència la festa del Centenari Groguet.

Com a colofó, la gran final del torneig se celebrarà el 10 de juny a l’Estadi de la Ceràmica. Els campions de cada seu s’enfrontaran sobre la gespa del feu groguet. Els vencedors de cada categoria guanyaran un viatge per a ells i un acompanyant a un dels desplaçaments del primer equip. A la gran final, els participants i els seus familiars viuran una jornada única gaudint del millor futbol i una gran festa en honor als 100 anys del Villarreal.

Directe