Catí acull aquest cap de setmana el I Enduro Vila de Catí amb al voltant de 70 participants

Aquesta prova autonòmica es disputa després de la carrera autonòmica d'Elx

José Manuel Pellicer, en una imatge de documentació

Després de la celebració la setmana passada del VII BTT Marató Alt Maestrat, Catí acollirà aquest diumenge la primera edició del Enduro Vila de Catí que es desenvoluparà en el Circuit Mas de Puig. Aquesta prova autonòmica, organitzada pel Moto Club Enduraid Organització, es disputa després de la carrera autonòmica d’Elx que es va celebrar la setmana passada juntament amb el Campionat d’Espanya.

En aquesta ocasió, la segona cita de la temporada de Cross Country, es farà amb el nou format de participació per equips o de manera individual. Les categories d’equips són Sènior, Júnior, Màster, Mixt i Social i Individual amb un Open per a majors de 16 anys.

↳ Entre els pilots més destacats es troben:
▸ Alfredo Pellicer Cardellat (Tercer classificat en el Campionat d’Espanya 2022 Enduro Júnior 125 2T)
▸ Pau Doñate Lozano (Campió d’Espanya 2023 Cross Country Sènior B)
▸ Arturo Casanova (Tercer classificat Campionat d’Espanya d’Enduro 2022 Màster)
▸ jose Manuel Pellicer Cardellat (Campió d’Espanya 2022 Enduro Infantil 85cc)
▸ Dani Subirats Royo (Campió d’Espanya Hard-Enduro Sènior 2021)

Els més xicotets també seran protagonistes, ja que el Campionat de Pequenduro de la Comunitat Valenciana inaugurarà el 2023 a Catí amb cinc categories: Pe50, Pe65, Pe85 i PeFemenino, aquesta última fent el mateix recorregut que els majors.

Sobre les 8h es passaran les verificacions i a les 9h començarà la carrera per als pilots de Pequenduro. Sobre les 10.30h serà la de Resistència d’Enduro i a les 13.30h arribarà la cerimònia de lliurament de trofeus.

Directe