La Diputació llança subvencions per a activitats físiques en el medi natural als centres de l’ESO

La diputada Tania Baños destaca que l'objectiu és “aproximar a l'alumnat a la pràctica d'activitats en totes les comarques”

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per les quals es regeix una línia de subvencions dirigida a centres d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) per a la realització d’activitats físiques en el medi natural. Les ajudes compten amb una partida econòmica de 100.000 euros i es podran utilitzar per al cost del transport i l’assistència tècnica de l’activitat a desenvolupar. Aquesta iniciativa substitueix el programa ‘Recorre Castelló’ i incrementa la seua partida en 9.000 euros. Les ajudes es podran demanar fins al pròxim 17 de novembre.

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha destacat que l’objectiu és “aproximar a l’alumnat la pràctica d’activitats en totes les comarques de la província”. Així mateix, Baños ha assenyalat que la província de Castelló «reuneix unes característiques ideals per a la realització de tota mena d’activitats pel que, amb aquesta iniciativa, incentivem que molts xiquets i xiquetes visquen experiències esportives molt gratificants”.

Cal assenyalar que les bases es desenvolupen en el marc del Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació de Castelló per al trienni 2023-2025, en el qual es fixen per al Servei d’Esports com a objectius estratègics en matèria esportiva fomentar la promoció de l’esport i l’activitat física en els municipis de la província de Castelló i promocionar la província com a territori idoni per a la realització d’esdeveniments esportius durant tot l’any.
Les ajudes destinaran una partida per a costejar el transport que siga necessari per a la realització d’aquelles activitats que es planifiquen i, a més a més, hi ha una altra partida designada a l’assistència tècnica dels programes esportius.

Directe