Benicarló fa una crida a animar al Club Bàsquet per al partit del 12 de març

Les 13 comissions falleres participaran activament en el partit, que es preveu tota una festa en plenes Falles

El proper 12 de març, en plenes Falles de Benicarló, el Club Bàsquet Benicarló disputarà un dels últims partits de la temporada abans de jugar el play off d’ascens a LEB Oro. És per això que l’Ajuntament de Benicarló, de la mà del Club i de la Junta Local Fallera, ha fet una crida a tota la població de Benicarló i comarca a omplir el Pavelló Poliesportiu Municipal per a gaudir d’un partit que es preveu tota una festa.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, el president del Club Bàsquet Benicarló, Enrique Besalduch, i les representants de la Junta Local Fallera Georgina Igual i Pilar Masip, han explicat aquest matí alguns dels motius que els han portat a fer aquesta crida.

«Volem generar una atmosfera especial per a aquest partit —ha dit el regidor d’Esports—. La marxa del Club i la magnitud que estan aconseguint a nivell esportiu per a la ciutat i per a la comarca és molt gran i volem estar al seu costat en aquest dia tan important».

Per al regidor de Policia i Governació, «aquest serà un gran dia per al bàsquet i per a l’esport». «Quan els fallers es bolquen en un projecte, ho saben demostrar de sobres», ha assegurat.

El president del Club ha reconegut que «en coincidir el partit amb la celebració de les Falles, els hem volgut cedir el màxim protagonisme a les 13 comissions». «Tindrem un ambient molt faller, amb xaranga inclosa», ha assegurat.

Per part de la Junta Local Fallera, Georgina Igual i Pilar Masip ha agraït la invitació del Club Bàsquet i han traslladat la il·lusió de totes les comissions. «Hem de fer poble, i en aquests partits és on ho hem de demostrar».

Directe