La Copa Endavant 3×3 del Villarreal es jugarà a l’exterior de l’Espai Firal

Xiquetes i xiquets d’entre 6 i 12 anys poden participar en este torneig que té les inscripcions obertes

El Tour Centenari Groguet organitzat pel Villarreal CF passarà per Morella el dissabte 20 de maig. Així, aquest compta amb la Copa Endavant 3×3 com a activitat estrella, la qual es jugarà durant els pròxims mesos en 11 localitats més de la província i amb final a l’Estadi de la Ceràmica. Es tracta d’un torneig on les xiquetes i xiquetes d’entre 6 i 12 anys competiran durant tota la jornada a l’exterior de l’Espai Firal, tal com han anunciat avui l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora d’Esports, Judit García. Les inscripcions a aquesta copa estan obertes a través de la pàgina web del Villarreal CF. A més, la competició estarà acompanyada d’altres activitats per a tots els públics i també estarà present el trofeu de l’Europa League.

L’alcalde i la regidora van mantindre ahir una reunió amb l’organització d’aquest esdeveniment i van decidir que l’Espai Firal albergarà totes les activitats. Així, la Copa Endavant 3×3 comptarà amb dos camps i també se situaran les zones de joc i tallers en esta zona. Rhamsés ha destacat que “des del Villarreal ens van proposar acollir aquesta jornada esportiva per a celebrar el seu centenari i volem convidar a totes i tots a participar en la Copa Endavant 3×3 i totes les activitats que l’acompanyaran”. L’edil ha explicat que “el club sempre ha tingut este caràcter de vertebració del territori i compta amb els pobles per a apropar i fomentar l’esport”. D’altra banda, Judit ha comentat que “la del 20 de maig serà una jornada de germanor i esport a l’exterior de l’Espai Firal on es poden inscriure les xiquetes i xiquets de tota la comarca”.

La Copa Endavant 3×3,
per tota la província

La Copa Endavant 3×3 consisteix en un petit torneig de futbol 3 que se celebrarà de febrer a juny a dotze localitats de la nostra província. Els municipis de Segorbe, Almassora, Vall d’Uixó, Vinaròs, Borriana, Morella, Onda, Benicàssim, Nules, Alcora, Benicarló i Vila-real albergaran aquest divertit certamen, que ja va recórrer la província de Castelló fa més d’una dècada.

Els xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys (nascuts del 2011 al 2016) es podran inscriure emplenant el formulari per participar en alguna de les diferents seus que compondran el circuit d’aquest torneig provincial. Cal destacar que cada equip estarà compost per tres o quatre jugadors i jugadores.

Aquest torneig mixt, per a xiquets i xiquetes, es dividirà en dues categories: Groc (per a nascuts i nascudes el 2011, 2012 i 2013) i Blau (per a nascuts i nascudes el 2014, 2015 i 2016). Els participants rebran un pack de benvinguda i els guanyadors de cada seu rebran una medalla i tindran l’oportunitat de jugar la gran final.

A més de promoure el futbol i la diversió, el Villarreal organitzarà una gran festa a cadascun dels pobles que allotgen el torneig. Inflables, música i tota mena de sorpreses i activitats perquè els més petits i les seues famílies celebren amb magnificència la festa del Centenari Groguet.

Com a colofó, la gran final del torneig se celebrarà el 10 de juny a l’Estadi de la Ceràmica. Els campions de cada seu s’enfrontaran sobre la gespa del feu groguet. Els vencedors de cada categoria guanyaran un viatge per a ells i un acompanyant a un dels desplaçaments del primer equip. A la gran final, els participants i els seus familiars viuran una jornada única gaudint del millor futbol i una gran festa en honor als 100 anys del Villarreal.

Directe