Vinaròs participarà en els actes del centenari del Villareal CF

L’equip groguet ha preparat un torneig de futbol 3x3, adreçat als xiquets i xiquetes

El Villareal CF celebrarà aquest any el centenari amb diverses activitats a tota la província per tal d’apropar el club i el futbol a tota la ciutadania. Una de les propostes més importants serà la Copa Endavant 3×3, que es disputarà en 12 localitats de la província, incloent Vinaròs el dia 22 d’abril. Es tracta d’un torneig de futbol 3 adreçat als xiquets i xiquetes des dels 6 fins als 12 anys, on els finalistes de cada municipi tindran l’opció de jugar la gran final a l’Estadi de la Ceràmica.

La regidora d’Esports i Educació, Begoña López, va participar ahir en la presentació que es va fer a Vila-real, amb la presència també dels representants municipals de les 12 localitats que acolliran la Copa Endavant 3×3. Segons comentava “aquest tipus d’iniciatives són una bona forma de fomentar l’esport entre els xiquets i xiquetes, al mateix temps que també s’apropa el Villareal CF a la ciutadania, l’únic equip de la nostra província a la Primera Divisió de Futbol”.

A Vinaròs el torneig es disputarà el 22 d’abril en una jornada molt especial que també inclourà jocs infantils, música en directe i activitats per a tota la família perquè puguen celebrar amb el Villareal FC el centenari. Les inscripcions per a participar en la Copa Endavant 3×3 es poden realitzar a través del següent enllaç: https://villarrealcf.es/centenario/tour-centenari-groguet/

Directe