El Tour Centenari Groguet del Villarreal CF passarà per Morella el 20 de maig

L’activitat estrella d'aquest projecte és la Copa Endavant 3×3, un torneig que recorrerà 12 municipis de la província

El Tour Centenari Groguet del Villarreal CF passarà per Morella el 20 de maig

El Villarreal CF ha presentat el Tour Centenari Groguet, un esdeveniment impulsat pel club, que organitzarà diferents activitats per tota la geografia provincial i involucrarà a la festa del centenari els municipis de Castelló durant els primers mesos del present any 2023. L’activitat estrella d’aquest nou tour provincial, que inclourà més activacions, serà la celebració de la Copa Endavant 3×3.

El projecte del Tour Centenari Groguet ha estat presentat aquest dimecres en una roda de premsa, celebrada a l’Estadi de la Ceràmica i liderada per Fernando Roig, president del Villarreal CF. A més, la compareixença ha comptat amb una nodrida representació d’alcaldes i alcaldesses dels municipis protagonistes d’aquest tour: Samuel Falomir (l’Alcora), Merche Galí (Almassora), Maria José Safont (Borriana), Tania Baños (La Vall d’Uixó), Rhamsés Ripollès (Morella), Carmina Ballester (Onda), José Benlloch (Vila-real), Begonya López (Vinaròs), Arturo Martí (Benicàssim) i Estefania Sales (Segorbe).

La Copa Endavant 3×3, diversió i
moltes sorpreses per tota la província

La Copa Endavant 3×3 consisteix en un petit torneig de futbol 3 que se celebrarà de febrer a juny a dotze localitats de la nostra província. Els municipis de Segorbe, Almassora, Vall d’Uixó, Vinaròs, Borriana, Morella, Onda, Benicàssim, Nules, Alcora, Benicarló i Vila-real albergaran aquest divertit certamen, que ja va recórrer la província de Castelló fa més d’una dècada.

Els xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys (nascuts del 2011 al 2016) es podran inscriure emplenant el formulari a la web del Villarreal CF per participar en alguna de les diferents seus que compondran el circuit d’aquest torneig provincial. Cal destacar que cada equip estarà compost per tres o quatre jugadors i jugadores.

Aquest torneig mixt, per a xiquets i xiquetes, es dividirà en dues categories: Groc (per a nascuts i nascudes el 2011, 2012 i 2013) i Blau (per a nascuts i nascudes el 2014, 2015 i 2016). Els participants rebran un pack de benvinguda i els guanyadors de cada seu rebran una medalla i tindran l’oportunitat de jugar la gran final.

A més de promoure el futbol i la diversió, el Vila-real organitzarà una gran festa a cadascun dels pobles que allotgen el torneig. Inflables, música i tota mena de sorpreses i activitats perquè els més petits i les seves famílies celebren amb magnificència la festa del Centenari Groguet.

Com a colofó, la gran final del torneig se celebrarà el 10 de juny a l’Estadi de la Ceràmica. Els campions de cada seu s’enfrontaran sobre la gespa del feu groguet. Els vencedors de cada categoria guanyaran un viatge per a ells i un acompanyant a un dels desplaçaments del primer equip. A la gran final, els participants i els seus familiars viuran una jornada única gaudint del millor futbol i una gran festa en honor als 100 anys del Villarreal.

Directe