Victòries del Vilafranca i del Cinctorrà i derrota del Morella FC per començar l’any

Passat Reix s'han reprès les competicions després de la parada per les festes de Nadal

Foto: @cfvillafranca77

Passats els Reixos torna l’esport amb els primers partits de l’any i represa de les competicions, després de la parada per les festes de Nadal, que ens han deixat una derrota en primera regional i dues victòries en segona.

El Morella FC es desplaçava fins al camp del Ripollés A, segon classificat de la lliga, i on queia derrotat per dos gols a zero. Tot i la derrota, el Morella es manté en la meitat de la taula amb 14 punts.

En segona regional, el CF Vilafranca es desplaçava fins al camp del Canet, on aconseguia véncer per la mínima, per un gol a zero. Una victòria que fa recuperar a l’equip vilafranquí el lideratge de la segona classificació, amb 33 punts.

Pel que fa a l’Esportiu Cinctorrà, també obtenia una victòria en aquesta jornada davant el Benicarló, per 3 gols a 2. Una victòria que el fa pujar una posició més en la classificació, fins a la 14a amb 9 punts.

Directe