El CF Vilafranca s’emporta el derbi comarcal i el Morella FC empata davant del Vila-real

És l’última jornada després de la parada de Nadal

En les competicions de primera i segona regional de la nostra comarca s’ha viscut la jornada 12 d’aquesta temporada, l’última d’abans de la parada per les festes de Nadal, i on es disputava el primer derbi comarcal d’aquesta temporada en la segona regional.

D’aquesta manera, el dissabte s’enfrontaven el CF Vilafranca i el Cinctorrà al camp del Serrito. Un partit que acabaria amb victòria del Vilafranca per dos gols a zero. Els vilafranquins aconseguien sumar una victòria més, després de la derrota de la jornada anterior, la segona en tot el que portem de temporada. Pel que fa a l’Esportiu Cinctorrà, tot i haver guanyat la setmana passada al Càlig, la segona victòria de la temporada, tornen a caure de nou. Per tant, tot i haver guanyat, el CF Vilafranca, es manté en la part alta de la classificació, ocupant la segona classificació amb 30 punts, mentre el Cinctorrà, també es manté en la part baixa de la classificació, en la 15a posició amb 6 punts.

Per altra banda, en la primera regional, el Morella FC rebia aquest diumenge al camp de la Fàbrica Giner, a l’Esportiu Vila-real. Un partit en el qual el Morella començava avançant-se al marcador amb un gol de Mario Martí. Finalment, l’Esportiu Vila-Real aconseguia un gol per empatar el partit, i el marcador ja no canviaria. Per tant, empat al camp de la Fàbrica Giner, que fa situar-se al conjunt morellà a la meitat de la classificació ocupant la novena posició amb 14 punts.

Directe