El Cinctorrà trenca la ratxa de derrotes i aconsegueix la seua segona victòria de la temporada

Davant el Càlig, en un partit aplaçat que s'ha recuperat durant el pont de desembre

El CE Cinctorrà, en una imatge d'arxiu

Durant el cap de setmana de futbol regional, que tot i que les competicions de primera i segona regional es van parar pel pont, l’Esportiu Cinctorrà aprofitava aquesta aturada per jugar un partit ajornat. L’equip es desplaçava aquest dissabte fins al camp del Càlig, on aconseguia la seua segona victòria de la temporada, trencant així la ratxa de derrotes que portava en les darreres jornades.

L’equip cinctorrà aconseguia una contundent victòria per quatre gols a zero. El jugador Ivan Roda era l’encarregat d’obrir el marcador, Mampel anotava dos gols més, i Llacua posava el quatre zero. Així, el cinctorrà aconsegueix pujar una posició i deixa d’estar a la cua de la classificació de la segona regional, i és col·loca en el 15è lloc amb 6 punts.

Directe