Derrotes dels tres equips de futbol regional de la nostra comarca

Les competicions s'aturen uns dies pel pont de desembre

Una imatge d'arxiu del futbol comarcal

En primera regional, el Morella s’enfrontava diumenge al matí al CF Alcalà, fora de casa. Un partit en el qual el conjunt morellà queia derrotat per quatre gols a dos. Una derrota que el fa baixar una posició en la classificació general, fins al nové lloc amb 13 punts.

Pel que fa a la segona regional, l’Esportiu Cinctorrà s’enfrontava a la Unió Esportiva Atzeneta al Pla de Mig Ull, amb nova derrota del conjunt de Cinctorres per dos gols a zero. Els de Cinctorres es mantenen cuers de la segona regional amb tan sols 3 punts.

I per últim, el CF Vilafranca es desplaçava fins al camp de l’equip de la Pobla de Tornesa. El conjunt vilafranquí queia derrotat per la mínima, per dos gols a un. Una derrota que trenca la ratxa de sis victòries consecutives que portava l’equip. Tot i això, el conjunt manté el lideratge de la categoria amb 27 punts.

Directe