La pujada vertical al castell de Morella serà aquest dissabte

Les inscripcions es tanquen ja aquest dijous

La pujada al castell, en una imatge d'arxiu

Este dissabte, 3 de desembre, torna una carrera curta, però explosiva, la pujada vertical al Castell de Morella, que arriba cinquena edició. Una prova dirigida a aquells que busquen un repte diferent, una carrera curta, de 2,1 quilòmetres, però molt explosiva, ja que tot el recorregut es realitza en contínua pujada cap a la fortalesa de la capital dels Ports, que assegura una entrada a meta realment espectacular.

Aquesta XIX edició es disputarà a partir de les 12.00 hores, amb sortida des del barri de l’Hostal Nou, situat a 837,5 metres d’altitud, i després del recorregut pel nucli urbà de Morella, la zona de meta se situarà en la plaça d’armes del Castell, a 1.062,5 metres sobre el nivell de la mar. Això suposa que el desnivell acumulat en tan sols dos quilòmetres és de 244 metres, tot un repte per al corredor.

Les inscripcions poden realitzar-se fins l’1 de desembre a l’Oficina de Turisme i a través del correu electrònic ajuntament@morella.net. Hi ha premis per als tres primers classificats, en categories masculina i femenina.

Directe