Sisena victòria consecutiva per al Vilafranca, que es manté lider de segons

El Cinctorrà caía derrotat front al Vilanova i és cuer de la categoria, mentre el Morella empata

El CF Vilafranca, en una imatge d'arxiu

En primera regional, el Morella jugava aquest diumenge a casa, on s’enfrontava a l’equip Primer Toque CF. Un partit que acabava amb empat a un, i que fa mantenir al conjunt morellà en la huitena posició amb 13 punts.

A la segona regional, el Cinctorrà es desplaçava fins al camp del Vilanova D’Alcolea, on queia derrotat per tres gols a un. Nova derrota del conjunt de Cinctorres, que el fa baixar fins a l’última posició de la classificació de la categoria amb tan sols tres punts.

Mentre el CF Vilafranca aconseguia una nova victòria, esta vegada a casa davant del conjunt catinenc. Els vilafranquins guanyaven per dos gols a un. Una nova victòria que el fa continuar líder de la segona regional amb 27 punts.

Directe