Victòria contundent del Morella FC davant el Benicàssim i nova derrota del Cinctorrà al seu camp

El CF Vilafranca anota victòria fora de casa

Una imatge d'arxiu del futbol comarcal

En primera regional, el Morella es desplaçava aquest diumenge fins al camp del Benicàssim, on aconseguia una victòria contundent per un gol a sis. Una victòria que fa pujar al conjunt morellà fins la huitena posició amb 12 punts.

Pel que fa a la segona regional, el CF Vilafranca, aconseguia una nova victòria. Aquest dissabte, s’enfrontava al Vinromà, fora de casa, on aconseguia véncer per 2 a 3 gols. D’aquesta manera, els vilafranquins es mantenen líders de la segona regional amb 24 punts.

I per últim, el CE Cinctorrà s’enfrontava a l’equip de la Salsadella, al camp del Mig Ull, on queia derrotat per un gol a dos. Els cicntorrans ens mantenen en la penúltima posició amb 3 punts.

Directe