Empat del Morella al cap del líder i nova victòria del Vilafranca

El partit del Cinctorrà davant el Càlig s’ajornava per culpa de la DANA

Pluja a la Fàbrica Giner, aquest dissabte

La DANA que vam sofrir aquest cap de setmana, va fer que s’estiguera pendent del les precipitacions i del estat dels terrenys de joc per saber si es podrien disputar els partits en les diferents categories en les que participen els nostres representants. Però el diumenge va tornar a eixir el sol amb temperatures perfectes i Morella i Vilafranca no van tenir problema en disputar els seus respectius partits. No així el Cinctorrà, que tenia el seu desplaçament a Càlig, zonamolt afectada per les pluges.

En primera regional, el Morella es desplaçava aquest diumenge fins al camp de l’equip líder d’aquesta categoria, l’Orpesa, on aconseguia un empat a un gol. D’aquesta manera, el conjunt morellà es manté en la dècima posició amb 9 punts. Pel que fa a la segona regional, el CF Vilafranca manté la seua ratxa de victòries una jornada més. De moment, el conjunt sols ha perdut un partit de huit disputats. Aquest diumenge s’enfrontava a casa davant el Villafamés, octau classificat, on aconseguia véncer per 5 gols a 3. Així, de moment, els vilafranquins es mantenen líders de la segona regional amb 21 punts.

I per últim, el partit del Cinctorrà davant el Càlig, que s’havia de jugar aquest diumenge al matí, s’ajornava a falta de saber quan es disputarà. De moment, el conjunt de Cinctorres es manté en la penúltima posició de la classificació amb 3 punts.

Directe