El Vilafranca continua amb ratxa, mentre que el Morella també aconseguia victòria i el Cinctorrà perdia a casa

Els encontres del cap de setmana deixaven resultats desiguals als equips dels Ports

En primera regional, el Morella s’enfrontava a l’equip del Torreblanca, en un partit disputat al camp de la Fàbrica Giner, on l’equip morellà aconseguia la victòria per dos gols a un. Aquesta és la segona victòria del conjunt d’aquesta temporada, i que el fa pujar de posició en la classificació fins a dècima posició amb 8 punts. Pel que fa a la segona regional, tenim una victòria i una derrota.

El Cinctorrà perdia al seu camp davant el Rossell, per un gol a zero. Aquesta derrota els fa mantenir la penúltima posició amb 3 punts.

I pel que fa al CF Vilafranca, continua la seua ratxa de victòries una setmana més. Aquest cap de setmana es desplaçava al camp de l’Albocàsser, on va aconseguir guanyar per dos gols a tres. Una victòria que el fa pujar de posició en la classificació i es situa com a líder de la segona regional, amb divuit punts.

Directe