Primera victòria per a un Cinctorrà que supera al Canet al Serrito de Vilafranca

Amb el 0-1 finalitzava la primera part del partit

CE CINCTORRÀ 3
CF CANET 2

El CE Cinctorrà sumava la seua primera victòria de la temporada al superar per 3-2 al Canet al camp del Serrito. Un partit que començava amb domini local, si bé a partir el minut 10 de joc el Canet es faria amb el control de la situació, fet que es traduia amb el 0-1 marcat al minut 25. Fluixa primera part de l’equip de Cinctorres que va intentar empatar abans del descans però que no ho va poder aconseguir. Amb el 0-1 finalitzava la primera part del partit.

A la segona, el Cinctorrà va eixir disposat a capgirar la situació des del primer moment, encara que es va trobar amb un Canet que al contraatac marcava el 0-2 al minut 55. Un autèntic cop per al Cinctorrà que ja veia de prop una nova derrota. Però la gran reacció cinctorrana va arribar als darrers minuts del partit. Al minut 82 arribava un penal a favor del Cinctorrà que significava l’1 a 2 i que transformava Iván Roda. Al 86, el Cinctorrà novament per mediació d’Iván Roda marcava el gol de l’empat a 2 i al temps afegit arribava la locura al Serrito per al Cinctorrà amb el 3-2 de Mampel amb el que es completava una remontada quasi històrica.

↳ Alineació CE Cinctorrà
▸ Florin Ciortan
▸ Cristian
▸ Diego
▸ Marc Solsona
▸ Víctor
▸ Nico
▸ Joan
▸ Albert Palomo
▸ Iván Yeste
▸ Alejandro
▸ Iván Roda
▸ També van jugar Marc Puig, Mampel, Marc Pitarch, Dani Aguilar i Christian Ortí.

↳ Gols
▸ 0-1 min. 25
▸ 0-2 min. 55
▸ 1-2 min. 82 Iván Roda (p.)
▸ 2-2 min. 86 Iván Roda
▸ 3-2 min. 93 Mampel

Directe