El Morella FC empata a casa contra un dels ‘cocos’ de la categoria

El Morella FC sumava el seu segon punt de la temporada

MORELLA FC 1
ODISEA FC 1

El Morella FC sumava el seu segon punt de la temporada, després d’empatar a 1 gol a la Fàbrica de Giner contra el Odisea, un dels conjunts considerats com a més potents de la categoria i que en estos moments ocupa la setena posició. Un Morella ben plantat al terreny de joc i que va disposar de molt bones ocasions al tram inicial del partit, sobretot als primers 30 minuts de joc el Morella disposava de tres clares ocasions de gol. Va ser al minut 32 quan el Morella s’avançava al marcador amb l’1 a 0 marcat per Trimiño. Amb el resultat favorable al Morella s’arribava al descans.

La segona part s’iniciava amb major domini de l’Odisea que al minut 50 marcava un golàs espectacular des de la frontal de l’àrea i que entrava per tot l’escaire en una acció impossible per al porter Dídac. Empat al marcador i més de mitja hora de joc per davant que va transcòrrer amb intents dels dos conjunts per tal d’aconseguir la victòria. Encara que les millors ocasions de gol van arribar al temps afegit. Chillida disposava d’una gran ocasió per tal d’avançar al Morella al marcador i acte seguit, en un contraatac l’Odisea va estar a punt de marcar per als de La Plana. Al final, just empat a la Fàbrica de Giner.

↳ Alineació Morella FC
▸ Dídac
▸ Pau
▸ Llanes
▸ Joan Ferrer
▸ Jordi Martí
▸ Trimiño
▸ Jordi
▸ Andreu Ortí
▸ Dinu
▸ Andreu Serret
▸ Chillida
▸ També va jugar Josema.

↳ Gols
▸ 1-0 min. 32 Trimiño
▸ 1-1 min. 50

Directe