El Morella, el Vilafranca i el Cinctorrà comencen la lliga aquest cap de setmana

La 2ª Regional comptarà amb debut com a local del CF Vilafranca mentre que el CE Cinctorrà inicia la lliga com a visitant

El Morella FC, en una imatge del passat mes d'abril

Aquest cap de setmana del 17 i 18 de setembre, comença la temporada 2022-2023 al futbol regional amb la disputa de la 1ª jornada de lliga. Fa unes setmanes coneixiem el calendari del Morella FC a la 1ª Regional i fa pocs dies que la Federació ha publicat el de 2ª, categoria en la que militen el CF Vilafranca i el CE Cinctorrà.

A la 1ª Regional, el Morella FC debutarà aquest diumenge a les 17,30 hores a casa, al camp de la Fàbrica de Giner rebent la visita d’un equip potent com és el CF Traiguera, segon classificat a la lliga de la temporada passada.

La 2ª Regional comptarà amb debut com a local del CF Vilafranca mentre que el CE Cinctorrà inicia la lliga com a visitant. El Vilafranca rep la visita del Càlig al Camp del Serrito el diumenge a les 17,30 hores mentre que el Cinctorrà debutarà al Temple de les Coves de Vinromà en esta primera jornada de lliga. La categoria compta amb molts equips que ja estaven en ella l’any passat com son el Cinctorrà, Vilafranca, Catí, Vilanova, Atzeneta, Salsadella, Benicarló BF, Rossell, Albocàsser, Benassal, Vilafamés, Canet i Vinromà. Les novetats son el Càlig, que torna a tindre equip federat i els conjunts de La Pobla Tornesa i Alcora ‘B’ descendits l’any passat de la 1ª Regional.

La lliga a la 2ª Regional finalitzarà el cap de setmana del 21 de maig. A la jornada 30 el CF Vilafranca actuarà com a local rebent la visita del CE Rossell i el CE Cinctorrà tancarà la temporada 2022-2023 visitant al CF Vilafamés. La competició descansarà els caps de setmana del 9 d’octubre, 11 de desembre, Nadal, 19 de març i el 9 d’abril per Pasqüa. Els ‘derbis’ entre els dos equips de la comarca arribaran a les jornades 12 i 27. El cap de setmana del 18 de desembre es jugarà el Vilafranca-Cinctorrà al Serrito i el del 30 d’abril un Cinctorrà-Vilafranca al Pla de Mig Ull.

Aquest cap de setmana torna a rodar el baló al futbol regional. El Morella FC a la 1ª Regional debuta a casa contra el Traiguera i a la 2ª Regional, CF Vilafranca-Càlig CF al Serrito i CD Vinromà-CE Cinctorrà a Les Coves.

Directe