Gran actuació del nadadors del Club Natació Vinaròs al Campionat d’ Espanya Junior i Absolut

Celebrat en la Piscina 50 metres Can Llong a Sabadell del 20 al 24 de juliol

Gran actuació del nadadors del Club Natació Vinaròs al Campionat d’ Espanya Junior i Absolut

Els millors nedadors nacionals i internacionals es van donar cita en Sabadell en un Campionat on participaven més de 1.000 nadadors d ‘ Espanya i altres països com Regne Unit, França, Holanda, Argentina….ja que era en format Open. Els nedadors del Club de Natació de Vinaròs (CNV) van aconseguir moltes millors marques personals, records del club i van aconseguir entrar en 6 finals i posicionar-se entre els 10 millors nedadors del país en algunes proves.

L’ equip masculí junior format per només tres nedadors (Andreu, Joan i Gerard) ha acabat el Campionat en la 16° posició dels 111 equips masculins participants. Un gran resultat que demostra que un club petit com el nostre, en el seu treball, esforç, constància…es capaç d’ estar entre els grans i millors clubs del país…. Tots van nadar proves individuals i tot i lo complicat i dur que és aconseguir les mínimes nacionals per a poder participar en aquest campionat, van nedar moltes proves…

Daniela Muñoz, va fer una gran millora en la prova de 200 braça que en un temps de 2.44.15 va aconseguir classificar-se per a la Final de 16 anys, en la que no va poder millorar temps i va quedar la 8° classificada nacional. En aquest registre aconsegueix també la millor marca del club en aquesta prova en piscina de 50 metres. En els 200 lliures va fer MMP en 2.12.24 i va quedar en 9° posició nacional, un grandíssim resultat. En la prova de 200 estils va estar en els seus temps.

Sara Vea, va nedar les proves de 50 lliures en 28.57, 100 metres lliures en 1.00.26, 200 lliures en 2.12.19 i 400 lliures en 4.37.56. Va estar dintre dels seus registres i contenta de la seva participació. Sara ha fet una gran temporada millorant molt els seus resultats.

Gerard Labernia, va nedar en la Final dels 1.500 lliures en un temps de 16.20.86 que el van col·locar en la 6° posició Nacional i aconseguint MMP i en la final de 800 lliures que en un temps de 8.35.89 va quedar el 12° nedador nacional. En la prova de 400 estils i en un temps de 4.45.09 va aconseguir entrar a la Final de 17 anys i quedar el 8° nedador nacional, un excel·lent resultat. En la prova de 400 lliures va fer un ‘carreròn’ acabant en un temps de 4.08.66 i aconseguint entrar de nou a la Final 17 anys, en la que va rebaixar en més de 2 segons el seu temps acabant en 4.06.49 aconseguint la 7° posició nacional i MMP i millor marca del club. En la prova de 200 lliures i en un temps de 1.58.30 va quedar el 11° classificat nacional.

Joan Chavarria, va fer una gran millora en els 200 papallona i en un temps de 2.10.96 va aconseguir MMP i classificar-se per entrar en la Final de 17 anys, on no va poder rebaixar el temps i va quedar el 8° classificat nacional, un grandíssim resultat. En la prova de 400 estils va fer MMP en un temps de 4.46.57 que el van situar en la 10° posició nacional. En les proves de 400 i 800 metres lliures va estar en els seus registres i content en la seva participació.

Andreu Jovani, va nedar les proves de 50 lliures en 24.91 ,100 lliures en 53.98 i 200 lliures en 1.58.77 que el van col·locar en la 13° posició nacional i 100 metres braça en 1.07.49 i 200 braça en 2.30.11 que el van situar en la 11° posició nacional i a poques dècimes d’ entrar en la final.

El club felicita
als nadadors

El Club Natació Vinaròs felicita als nedadors per els bons resultats aconseguits “que són fruit de moltes hores d’entrenament, constància i perseverança… i per la seua actitud sempre positiva i d´equip”. “Volem felicitar al nostre entrenador Albert Delmonte pel gran treball que fa en els nedadors aconseguint que donen lo millor de sí i treguin uns resultats molt merescuts”, afegeixen.

Tanmateix des de el CN Vinaròs es vol agrair “al Centre de Tecnificació d’ Amposta que deixa entrenar en les seves instal·lacions, en la piscina de 50 metres, per a que els nedadors vinarossencs paguen entrenar en condicions de cara una competició d’ aquest nivell”.

Directe