Manolo López Pedrosa, nou entrenador del Morella FC

El 27 d’agost es vol fer el memorial Paco Yeste

Manolo López Pedrosa, nou entrenador del Morella FC

Manuel López Pedrosa serà aquesta temporada el nou entrenador del Morella FC, en substitució de Rubén Rodríguez que marxa al Benicàssim. Pedrosa és un home de la casa, forma part de la directiva i ja va ocupar el càrrec d’entrenador de l’equip, segons manifestava a Notícies el president del Morella FC, Teudo Segura. A Manolo ja se li va oferir l’any passat el que es fera càrrec de l’equip, però llavors, tot i que va manifestar la seua total col·laboració per si feia falta, va preferir quedar-se al marge.

Però aquesta no és la única novetat que saltava aquesta setmana referent a l’equip de la capital dels Ports. També hi ha notícies importants en quant a noves incorporacions per a l’equip. Així, tornen a formar part de la plantilla Andreu Ortí i Joan Ferrer, que l’any passat van estar absents de la mateixa. Però, sens dubte, és notícia important per als interessos del Morella FC el fet de que s’han fitxat 3 jugadors del Benicense, el més important, la tornada de Carlos Chillida al que podrem veure novament al camp de la Fàbrica Giner.

Carlos ha optat per tornar a la seua comarca i és d’agrair perquè tenia varies ofertes d’equips de categoria superior, ofertes d’equips de Regional Preferent i d’equips importants. El fet és que estarà esta temporada en la plantilla del Morella i no ho fa sol, perquè amb ell es porta a dos companys del Benicense, Robert i Primi, que han jugat junts i es coneixen molt bé, el que suposarà un bon reforç per a l’equip. Chillida ha segut un jugador molt important en la categoria perquè aquesta temporada ha marcat 27 gols.

Memorial
Paco Yeste

D’altra banda, hem conegut els partits de pretemporada que el Morella ha planificat. El 15 d’agost aniran a Xert, el 20 d’agost es farà el Ciutat de Morella front a l’Ulldecona, el dissabte 27 d’agost es vol fer el Memorial Paco Yeste contra el Val-de-roures, el 4 de setembre es va a Atzeneta i l’11 de setembre ve a Morella el Benassal.

Directe