Saltapins estrena temporada d’estiu ampliant horaris

Aquest mes de juliol obrirà de dimarts a diumenge al matí i també a la vesprada

Saltapins enceta temporada d’estiu, una de les èpoques de l’any amb major afluència al parc. Després de dos anys marcats per la pandèmia el parc d’aventura de Morella tanca un mes de juny amb gran afluència. A més, han estat molts els col·legis que han escollit saltapins com a activitat de final de curs. A més aquest mes de juliol el parc amplia horari. Estarà obert de dimarts a diumenge de matí i vesprada.

Des de Saltapins recorden que els circuits estan adaptats perquè tant menuts, joves com grans puguen participar. Només cal tenir destresa, equilibri i ganes de passar-s’ho bé.

A més de gaudir de les tirolines de 100 metres, creuar ponts tibetans i viure emocions fortes en diferents lianes i estreps. Saltapins ofereix descomptes perquè els participants puguen refrescar-se a la piscina de la Fàbrica Giner en acabar el seu circuit o bé gaudir d’un escape room.

Jorge Garcia és el gerent de Saltapins

Des del parc recorden que l’aforament és limitat i, per tant, es recomana reservar perquè ningú es quede sense entrada. De fet, es pot fer fins al dia d’abans. D’altra banda, també informen que a partir del mes de juliol a través de les seues xarxes socials oferiran un codi amb descomptes així que, tot aquell que estiga interessat a gaudir de saltapins que estiga molt atent.

Directe