Forcall viu una espectacular edició de “Socarrats”

Amb BBT i Trail per les muntanyes del terme

Forcall viu una espectacular edició de “Socarrats”

Amb èxit de participació i una perfecta organització que va rebre les felicitacions dels participants, es va desenvolupar aquesta cap de setmana la IV edició del Trail Socarrats, així com la seua modalitat BTT. Dani Milián es va proclamar campió de la IV Bttrail Socarrats Forcall en la modalitat BTT Llarga. El pòdium, en la modalitat Trail va ser per a Cristobal_trailrunner, pablovr85 i Fernando Colomer.

Les proves BTT eren de 52 km+1650, i de 38 km+1270. Per la seua banda, la prova Trail Socarrats tenia la versió de 24 km+1230, i la de 12 km+604. Totes les proves van tindre l’epicentre d’eixida i celebracions en la plaça Major de Forcall.

Directe